Ny studiosatsning håller dig sällskap under elitserieomgången

På fredag spelas hela sex glödheta matcher i Elitserien Herr och nu lanseras den nya studiosatsningen Elitserien Watchalong som ska rama in sändningarna och hålla dig sällskap under hela bandykvällen.

Under tisdagen presenterade Svensk Elitbandy det nya samarbetet med spel- och underhållningsföretaget TNLBC och deras spel Sidekick som en extra krydda kring utvalda matcher i Elitserien Herr framöver och nu kommer nästa nyhet.

Med start på fredag klockan 18.00 kommer den nya studiosatsningen Elitserien Watchalong att lanseras, som kommer sändas fritt på Elitserien Live, Youtube och på sociala medier. Studion kommer att, tillsammans med gäster, följa hela elitserieomgången, visa händelser från matcherna i realtid, spela Sidekick och prata bandy i största allmänhet.

Studion kommer att ledas av Patrik Åman och under premiärsändningen kommer han att gästas av den förre Tellus-spelaren Martin Krigh, Djurgårdstränaren och podcast-profilen Cormac Åhlström samt John Sjödin, go bandygubbe.

Vi erbjuder med andra ord ett helt nytt sällskap till dig som vill följa Elitserien med vännerna och profilerna i studion. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor till studion i realtid under #Sidekickbandy på Twitter.

Följande matchdagar är hittills planerade att ramas in med studio:

25 november (premiär)

30 november

2 december

9 december

12 december

Matcherna som kommer följas i studion och som du kommer kunna spela Sidekick på fram till och med 12 december:

25/11 Villa – Vänersborg

30/11 VSK – Hammarby

2/12  Edsbyn – Villa

9/12 Sirius – Bollnäs

12/12 Villa – SAIK

Missa inte fredagens premiär av Watchalong där vi följer Villa Lidköping – Vänersborg och snackar bandy i övrigt med start 18.00!

Följ här: