Bilder & Video: Barnen i fokus under Familjefesten

Konceptet Familjefesten fortsätter att dra fram igenom Elitserien Herr och hittills har det resulterat i två synnerligen lyckade arrangemang tillsammans med Gripen Trollhättan BK och Villa Lidköping BK.

När elitseriesäsongen drog igång för knappt tre veckor sedan så rivstartade nykomlingarna Gripen Trollhättan med att lugga de regerande svenska mästarna, Edsbyns IF, på en poäng, men även vid sidan av isen hände det grejer. Västgötarna var nämligen först ut för säsongen med konceptet Familjefesten, något som ordförande Per Skoglund såg fram mycket emot.

Arrangemanget blev också väldigt lyckat och då framförallt för alla barn som fick träffa sina idoler, prova på olika roller runt laget och äta och dricka en massa gott. Veckan efter genomförde Villa Lidköping Familjefesten hos sig på samma lyckade vis och nedan kan ni se ett knippe bilder från Gripens aktiviteter samt en video och ett bildgalleri från hur Familjefesten var i Lidköping.

Näst ut på Familjefestens turnéplan är stopp i både Bollnäs och Vänersborg kommande lördag. Ta med dig hela familjen och gå till SBB Arena eller Arena Vänersborg för en häftig bandydag för både stor och liten!

BILDGALLERI FRÅN FAMILJEFESTEN I LIDKÖPING >>

OBS: På grund av AIK:s utträde ur Elitserien Herr kommer turnéplanen att uppdateras.

Foto: Team Sören/Fabbe