Utveckling i fokus när klubbarna träffades inför säsongen

Under dagarna två har Svensk Elitbandys klubbar träffats för att, inför säsongen, ta del av ny information och gemensamt diskutera utveckling av evenemang och publik i Elitserien.

Under måndagen och tisdagen bjöd Svensk Elitbandy in sina klubbar till konferens i huvudstaden inför säsongsstarten och i en fullspäckad agenda fanns bland annat fokuspunkter så som utveckling av evenemangs- och publikfrågor och sponsorfrågor. Närvarade gjorde klubb- och marknadschefer från FSE:s föreningar.

– Det har varit två väldigt givande och intressanta dagar i utvecklingens tecken och utöver att det finns en sedvanligt tydlig längtan och förväntan inför en ny säsong så ser vi även väldigt ljust på framtiden för våra ligor när vi kan jobba tillsammans på det här inspirerande viset, säger Per Selin, ligachef för Svensk Elitbandy.

Mötesdagarna innehöll bland annat gästspel från representanter för Spring Media gällande utvecklingen av webbsändningar, Aftonbladet, Magasinet Bandyportföljen och Rättighetsbyrån. Dessutom avhandlades flertalet teman, så som evenemangs- och publikutveckling, klubbarnas arbete med sponsring och den gemensamma affärsutvecklingen mellan liga och klubb. Detta kombinerades även med workshops på respektive ämne.

– Goda idéer är ingen bristvara och det känns bra att vi kan hitta forum för att bli ännu bättre på att arbeta tillsammans och bli en enda stor gemensam kraft som drar åt samma håll för bandyns bästa, säger Per Selin.