TV: Bandypuls sänder juniorfinalerna

Redan under fredagen ska det tävlas om SM-guld på Studenternas isparkett och om du inte är på plats så kan du se både F17- och P19-finalen på Bandypuls.

Under fredagen inleds Bandyfinal-helgen på Studenternas i Uppsala och det med juniorfinaler för såväl F17-lag som P19-lag. På flicksidan är det Kareby/Surte som ställs mot Villa Lidköping. Detta efter att de båda lagen slutat etta respektive tvåa i Flickallsvenskan Södra och sedan besegrat Västerås SK respektive Hammarby/SBBK i semifinalerna. Lagens inbördes möten under säsongen har slutat med en oavgjord (3-3 i Lidköping) och en KS-seger (4-0 hemma).

Även när det gäller P19-finalen så finns Villa Lidköping med. Detta då den finalen i år blir en kopia av herrfinalen då Edsbyns IF står på andra sidan. De sistnämnda vann grundserien med bara en förlust på 16 matcher, medan västgötarna från ”Schlätta” slutade trea. Lagens enda interna möte i grundserien slutade dock oavgjort (7-7 i Edsbyn), så det finns all anledning att vänta sig en jämn och spännande final även där.

Fredagens juniorfinaler direktsänds av Bandypuls och tf chefredaktör Andreas Tagg är glad över att de kan bjuda bandypubliken på juniorbandy av yppersta världsklass.

– Nu ska det avgöras och det blir en fantastisk helg på Studenternas, inte minst nu när publiken är tillbaka. Det var ett stort intresse för P19-semifinalerna som vi sände och vi är såklart jättestolta och glada över att vi även i år kan sända båda juniorfinalerna, säger han till sajten.

Se F17-finalen mellan KS Bandy och Villa Lidköping med sändningsstart 14.55 >>

Se P19-finalen mellan Villa Lidköping och Edsbyn med sändningsstart 18.55 >>