TV: 30 olika plattformar sänder Bandyfinalerna

Äntligen finalhelg i Västerås och om du mot förmodan inte finns på plats för att uppleva bandyfesten kan du se den på totalt 30 olika digitala plattformar via SVT och Bonnier.

Den långa väntan är över. Till helgen är det äntligen dags för Bandyfinalerna i Västerås och det väntas bjudas på riktigt häftiga folkfester i ABB Arena Syd. Ni som, av olika anledningar, inte har möjlighet att vara på plats för att uppleva festen behöver dock inte sörja. Ta del av stämningen hemma i tv-soffan via någon av de totalt 30 olika plattformar som kommer att direktsända kamperna om pokalerna i helgen.

Lördagens Dam- och Herrfinal tv-sänds linjärt av SVT och på SVT Play där matcherna ramas in med studio och annat, men det stannar inte där. Bonnier News sänder nämligen samtliga helgens fem finaler på såväl Expressen och Bandypuls som på deras lokala titlar.

Hela 28 Bonnier-sajter kommer att livesända bandyfinalerna på lördag, vilket innebär att bandyn kommer få en spridning i stora delar av landet. Både nationellt genom Expressen och Bandypuls, men också lokalt på 26 olika sajter i landet där dessutom matcherna på de allra flesta sajter kommer att gå att se gratis. Alla sajter som sänder listas i botten av detta inlägg.
Supersatsning från Bandypuls, Expressen, VLT och Vetlanda Posten på bandyfinalerna!
  • För Bonniers titlar ingår livesporten nu i det nya paketet +Allt. Det innebär att en kund som har +Allt på någon av våra titlar kan ta del av samtliga matcher i bandyns elitserie.

  • Det kommer bli både studio från Västerås och utökad produktion på plats under flera tillfällen under lördagen. Häng med på Bandypuls, VLT och Expressen för senaste nytt om lördagens finaler!

FREDAG 15 MARS
F17 NATIONELL
15.30 Uppsala BoIS – Västerås SK
Sänds på Expressen, Bandypuls och VLT
U17 NATIONELL 
12:00 Vetlanda – Villa Lidköping
U19 NATIONELL
19:00 Villa Lidköping – Vetlanda
LÖRDAG 16 MARS
DAMFINAL
11:00 Villa Lidköping – Västerås SK
Sänds öppet på ExpressenBandypuls och VLT + ytterligare 25 lokala sajter
HERRFINAL
15:45 Villa Lidköping – Västerås SK
Sänds öppet på ExpressenBandypuls och VLT + ytterligare 25 lokala sajter
Sajterna som sänder bandyfinalerna:
Arbetarbladet
Gefle Dagblad
Avesta Tidning
Fagersta Posten
Hudiksvalls Tidning
Ljusdals-Posten
Ljusnan
Mora Tidning
Nerikes Allehanda
Norrtelje Tidning
Nya Ludvika Tidning
Nynäshamnsposten
Sala Allehanda
Skaraborgs Läns Tidning
Smålands Dagblad
Smålands-Tidningen
Smålänningen
Sundsvalls Tidning
Söderhamns-Kuriren
Södra Dalarnes Tidning
Tidningen Härjedalen
Tranås Tidning
Vetlanda-Posten
VLT
Värnamo Nyheter
Östersunds-Posten