Topplistan: Här är lagen som säljer flest grundseriekort

Elitseriesäsongerna är igång och för att inte missa någon dramatik så är det köp av ett grundseriekort på Sportbladet Play som gäller. Här är de klubbar som lyckats allra bäst med den försäljningen hittills.

Den gångna helgen rivstartade Elitserien Herr och Dam och samtliga matcher i den förstnämnda serien sändes på Sportbladet Play. Framöver kommer även matcher från Elitserien Dam att visas och i dessa publiktunna tider är just tv-sändningarna ett utmärkt sätt för dig som supporter att stötta klubben i ditt hjärta lite extra.

När du köper ett grundseriekort på Sportbladet Play, vilket gör att du kan se samtliga matcher i Elitserien Herr och även alla matcher som sänds från Elitserien Dam, så går 100 kronor oavkortat till den förening du väljer som din favorit. Försäljningen har redan pågått en, men ännu finns chansen att se massor av bandy samtidigt som du stöttar din klubb.

Vi ska inte heller glömma prestigen i att vara den klubb som säljer flest grundseriekort! Nedan hittar ni den just nu aktuella topplistan över antalet sålda abonnemang. Klicka på bilden för att komma till Sportbladet Play.

Kommande matcher på Sportbladet Play:

Elitserien Herr:

Fredag 20 november:
Hammarby IF – Bollnäs GIF
Vetlanda BK – Edsbyns IF
IFK Vänersborg – Sandvikens AIK
Broberg/Söderhamn – IK Sirius

Lördag 21 november:
AIK Bandy – Frillesås BK
Villa Lidköping BK – IFK Motala

Söndag 22 november:
IK Tellus – Västerås SK

Elitserien Dam:

Lördag 21 november:
Villa Lidköping BK – Skirö AIK