Svensk Elitbandy tackar Micael Eriksson

I dagarna avslutade Micael Eriksson sin anställning som tävlingsansvarig på Svenska Bandyförbundet och nu vill Föreningen Svensk Elitbandy tacka för många år av gott samarbete.

Under de senaste dryga tio åren har Micael Eriksson arbetat för Svenska Bandyförbundet, men den tidigare målvakten har mer eller mindre vigt hela sitt liv åt vår sport. Under de senaste åren har han arbetat som tävlingsansvarig och därmed fått lära sig att lösa olika typer av problem och utmaningar överallt i bandysverige. En utmaning som katrineholmssonen har klarat med den äran.

– Det har varit oerhört givande att arbeta tillsammans med en person med Mickes engagemang och flitighet. Han är, på gott och ont, alltid tillgänglig, dygnet runt, med bandyns bästa för ögonen och har regelbundet klarat av att behålla ett klokt helikopterperspektiv för bandyns bästa i helhet. En sann problemlösare som även blivit en god vän, säger Per Selin, ligachef för Svensk Elitbandy.

FSE ser nu mycket fram emot att få knyta ännu en ny kontakt i Erikssons ersättare, Anna-Karin Larsson, som tillträder inom kort och hoppas samtidigt att Micke fortsätter att ge sitt brinnande engagemang för bandyn i någon annan roll framöver.

– Vi vill önska Micke ett stort lycka till framöver. Svenska Bandyförbundet tappar en kompetent och driven medarbetare, men vi har svårt att se att bandysporten i stort gör det. Micke lär snart hitta en ny roll att fortsätta sin livsgärning inom bandyn på, säger Per Selin.

Foto: Privat