Så ser du Svenska Cupens gruppspel hos Bonnier

Den rekordtidiga tävlingssäsongen närmar sig med stormsteg och redan på fredag inleds gruppspelet i Svenska Cupen för herrar. Här följer matnyttig information kring hur du ser matcherna på någon av Bonniers plattformar.

Knappt har gemene man hunnit upp ur semesterns hängmatta innan det nu äntligen är dags för tävlingssäsong i bandy igen. Det nya upplägget av Svenska Cupen Herr gör säsongsstarten rekordtidig och redan kommande fredag, 25 augusti, är det dags för de första matcherna.

Samtliga matcher i gruppspelet, och även utvalda matcher från Svenska Cupen Dams gruppspel, kommer att direktsändas av vår nya rättighetspartner Bonnier News på deras olika plattformar. Nedan följer en enkel guide kring hur du gör för att se matcherna på det sätt som passar dig bäst.

Expressen:

Samtliga matcher kommer att gå att se hos Bonniers flaggskepp, Expressen. Med abonnemanget Premium Max ser du alla matcher och får tillgång till all Expressens premiumjournalistik för blott 179kr/mån.

Klicka här för att logga in eller skapa ett konto hos Expressen >>

Bandypuls:

Är du den riktigt bandytokige? Då lär det vara en självklarhet att se matcherna på Bandypuls! Även här kan samtliga matcher ses och med abonnemanget för 249kr/mån får du dessutom tillgång till hela sajtens detaljerade bandybevakning.

Klicka här för att logga in eller skapa ett konto hos Bandypuls >>

Bonnier News Local:

Bonnier-koncernen innehåller även en hel del av bandysveriges lokaltidningar. Respektive lokaltidning sänder alla matcher med det lokala laget/lagen och allt du behöver är abonnemanget +Allt för 199kr/mån. Har du redan ett sådant abonnemang för att läsa din lokaltidning idag så behöver du inte göra någonting extra.

Klicka här för att se vilka lokaltidningar som finns under Bonnier News Local >>

NTM:

Även NTM:s titlar med lokala lag i Elitserien erbjuder möjligheten att se ditt lag vecka ut och vecka in. På MVT kan du se IFK Motalas alla matcher i Elitserien Herr och på UNT kan du se såväl Sirius som Uppsala BoIS matcher i Elitserien Herr respektive Dam.

Så, när spelar då just ditt lag sina matcher i Svenska Cupens gruppspel? Klicka här för att se spelschemat för både Svenska Cupen Herr och Dam >>

Finalspelet för både Herr och Dam avgörs i Sparbanken Lidköping Arena 14-15 oktober.

Foto: Rasmus Abrahamsson