Promenadquizza och vinn fina priser inför, under och efter Hemmafinalen

Snart är det dags för Hemmafinalen och när det dessvärre inte blir några promenader längs Fyrisån på väg till Studenteras tillsammans med flera tusen andra så kan du nu istället promenera, quizza och tävla om fina priser.

Inför den stundande Hemmafinalen lanseras nu en chans för alla er att testa era bandykunskaper, få en skön promenad och samtidigt tävla om fina priser. Det är tillsammans med Active Quiz som frågesporten har tagits fram och konceptet bygger på att du löpande får nya quizfrågor i appen allt eftersom du går en viss sträcka.

– Vår tjänst går ut på att man aktiverar sig och svarar på kunskapsfrågor. En kombination av kunskap och rörelse helt enkelt. Den används bland annat i skolans värld och vi kan även skräddarsy aktiviteter och tävlingar för företag och föreningar. Både för att aktivera personal och medlemmar, men den kan även fungera som en intäktskälla, berättar Christoffer Fagerström, svensk landslagsstjärna i bandy och ambassadör för Active Quiz.

Under fredagen öppnades det första av tre quiz upp. Där kan vem som helst vara med och tävla fram till den 26 mars i frågor om den gångna bandysäsongen, men det är inte slut där. Under Hemmafinalen kommer det att tävlas i ett exklusivt quiz för er som köpt biljett och följer sändningen från Hemmafinalen och allting avslutas sedan med ett quiz som baseras på finaldagen. Priser för över 5 000 kronor finns i potten och det stora målet är att bandysverige tillsammans ska lyckas gå en sträcka som motsvarar från Kalix till Uppsala.

– Det ska bli skitkul att få vara med och göra någonting nytt i bandysverige. Nu tappar vi tyvärr den sociala biten eftersom bandyfamiljen inte kan vara på plats i Uppsala under finalerna, men här kan vi ändå göra någonting roligt tillsammans på avstånd, säger Hammarby-stjärnan Fagerström.

All information om quizen, appen och vad du behöver göra för att delta hittar du här >>