Premiärvecka: Så ser du Elitserien i vinter

Efter mycket om och men står nu elitseriepremiärerna för dörren och självklart kommer du kunna följa just ditt favoritlag från tv-soffan även i vinter. Detta via Sportbladet Play.

Under förra säsongen fick Elitserien en ny hemvist när det gäller tv-sändningar i form av Sportbladet Play och när nu äntligen en ny säsong står för dörren så är det enkelt att följa just ditt favoritlag från tv-soffans trygga värme under vintern. Dessutom ger ditt köp av abonnemang hos Sportbladet Play pengar tillbaka till din favoritklubb.

– Det känns helt fantastiskt roligt. Det är en toppliga i Sverige och en jättespännande sport. Det känns bara bra och det är helt i linje med vår satsning på direktsänd sport. Elitserien i bandy passar Sportbladet perfekt, säger Patric Hamsch, sportchef på Sportbladet.

– En av de stora grejerna med Sportbladet och livesänd sport är ju vår dominans bland sportplattformar i Sverige. Så när vi då lyckas sända liveidrott och kombinera det med en stark redaktionell bevakning blir det otroligt starkt tillsammans. Det blir på många sätt oslagbart.

Utöver att sända samtliga matcher från Elitserien Herr kommer Sportbladet Play även att sända en rad matcher från Elitserien Dam. Fram till annandag jul kommer sju matcher från Elitserien Dam sändas på Sportbladet Play och dessutom kommer ytterligare två att sändas hos Bandypuls.

– Det känns bra. Det ska bli intressant att se hur den satsningen kommer att landa hos bandypubliken och huruvida vi hittar argument för att växla upp den delen av satsningen ytterligare, men det känns självklart bra att kunna sända från både herr- och dam-serien, säger Patric Hamsch.

– Personligen tycker jag att det absolut roligaste ska bli att få se vad en hel elitseriesäsong kan göra för Sportbladet och våra läsare. Där vi får vara med från början till slut, förutom finalerna då som SVT har. Vad händer när vi sänder en sådan här serie från början till slut? Hur kan vi med vår kraft, storlek och position förflytta intresse och uppmärksamhet kring bandyn? Det ser jag mest fram emot tror jag.

Här är alla matcher som sänds från Elitserien Dam fram till annandag jul:

Sportbladet Play:

14 nov 15:00 Västerås SK – AIK Bandy

21 nov 15:30 Villa/Lidköping – Skirö AIK

29 nov 15:00 Västerås SK – Skutskärs IF

05 dec 15:00 Skutskärs IF – KS Bandy  

12 dec 13:15 Mölndal Bandy – AIK Bandy

15 dec 19:00 Skutskärs IF – Sandvikens AIK  

26 dec 13:15 Sandvikens AIK – Skutskärs IF

Bandypuls:

05 dec Villa Lidköping BK – AIK Bandy

26 dec Västerås SK – Villa Lidköping BK.

Klicka på bilden nedan för att komma till Sportbladet Play och skaffa ditt abonnemang för säsongen.