Klart: Se hela damernas slutspel för 79kr

På fredag inleds äntligen slutspelet för Elitserien Dam och nu står det klart att du kan se hela slutspelet för endast 79kr på Elitserien Live.

Efter nästan två veckors väntan är det på fredag äntligen dags för damerna att kliva in i slutspelsbubblan. Då startar nämligen kvartsfinalspelet i SM-slutspelet och nytt för i år är att åtta slutspelslag finns med oss direkt från start – och inte som tidigare år där ettan och tvåan varit direktkvalificerade för semifinal. Ett steg på vägen mot att skapa fler betydelsefulla, jämna tävlingsmatcher på damsidan.

Nu står det även klart att hela slutspelsfesten kommer att sändas på Elitserien Live. Med ditt abonnemang för 79kr/mån ser du alla matcher i damernas slutspel utan extra kostnad och om du bara vill se en enstaka match så går dessa att köpa för 79kr/st. Ett lågt pris som möjliggjorts av partners till ligan.

– Det känns verkligen kul att kunna presentera denna nyhet som gynnar vår damliga och möjliggör att fler kan se kampen om vilka två lag som ska ta sig till finalen fredag den 17 mars.Att vi kan sända hela slutspelet så förmånligt har gjorts möjligt tack vare att sponsorer bidragit, säger Per Selin, ligachef för Svensk Elitbandy.

Se alla matcher och sändningar från slutspelet här >>

Kvartsfinaler:

Villa Lidköping BK – KS Bandy

Västerås SK – Uppsala BoIS

AIK Bandy – Sandvikens AIK

Skirö AIK – Mölndal Bandy

Semifinaler:

Villa/KS – Skirö/Mölndal

VSK/BoIS – AIK/SAIK

Finalen spelas på Studenternas IP fredagen den 17 mars klockan 19.00 och redan nu kan du köpa dina biljetter på finalen.se.