Klart: Här är ditt lags klacksektion under Bandyfinalen

Bandyfinalerna i Västerås är mindre än en månad bort och medan kampen om finalplatserna pågår så står det nu klart vart de båda klackarna kommer att vara placerade i ABB Arena.

Herrarnas SM-slutspel är i full gång och åtta lag är fortfarande med i racet om de två platserna till Bandyfinalen i ABB Arena Syd, Västerås, lördagen den 16 mars. En final som väntas bli helt slutsåld och bjuda på en mäktig inramning.

Starkt bidragande till den inramningen kommer de båda klackarna att vara och trots att mycket återstår av slutspelet står det redan nu klart vart de båda klackarna kommer att vara placerade under herrfinalen. Information som gör det lättare för dig som biljettköpare att planera din finalupplevelse.

Slutspelsgrupp A (Villa Lidköping BK/Gripen Trollhättan BK/IK Sirius/Vetlanda BK): Laget som kvalificerar sig därifrån kommer att ha Sektion C som klacksektion.

Slutspelsgrupp B (Västerås SK/Sandvikens AIK/Bollnäs GIF/Edsbyns IF): Laget som kvalificerar sig därifrån kommer att ha Sektion A som klacksektion.

Känner du dig redan nu säker på att just ditt lag kommer att ta sig till Bandyfinalen? Eller vill du bara säkra din plats på läktaren för att uppleva den mäktiga inramningen?

Köp biljetter redan idag på bandyfinalerna.se >>

Foto: Lars Stegnell