Häng kvar på Elitserien Live efter säsongen

Bandysäsongen är över på isen, men vilar aldrig vid sidan av. I väntan på nästa säsong kan du bland annat njuta av en mängd kul innehåll på Elitserien Live.

En häftig bandysäsong är till ända och vi kan återigen gratulera Villa Lidköping BK och Västerås SK till SM-gulden på dam- respektive herrsidan. 

Den gångna säsongen innebar även jungfrufärden för vår nya plattform Elitserien Live, där du som abonnent har kunnat se alla matcher från Elitserien Herr och även en hel del matcher från Elitserien Dam, och aktiviteten fortsätter nu på plattformen.

Hänger du kvar på Elitserien Live under våren och sommaren kommer du kunna ta del av bland annat gedigna grävningar i arkiven då vi samlar mini-serier som Bräck Gesten, Elitserien Challenges och Försäsongens Mästare med mera. Dessutom kommer helt färska, exklusiva djuplodande reportage att göras med de största profilerna både på herr- och damsidan tillsammans med nytt, underhållande rörligt innehåll.

På plattformen finns givetvis även allt bandygodis från den gångna säsongen, i form av highlights och repriser, kvar för allmän beskådan.

Så fortsätt att hänga med oss på Elitserien Live med ditt abonnemang, som nu endast kostar 79kr/månad under ”off season”, för en massa kul bandyinnehåll. Redan nu kan du till exempel gå in och återuppleva succéserien Bräck Gesten från 2018.

Se alla avsnitt av Bräck Gesten här >> 

Foto: Romus Ramström