Fullmatad cuphelg tv-sänds – här ser du matcherna

Nästa helg är det dags för herrarna att spela Svenska Cupen i Lidköping, men redan den här helgen bjuds vi på cupbandy i världsklass - både i Stockholm och i Vänersborg.

Med en dryg månad kvar till seriepremiär börjar nu temperaturen skruvas upp rejält kring elitbandyn och för dörren står nu en rejäl cup-bonanza. Nästa helg gör förra säsongens åtta bästa lag på herrsidan upp i Svenska Cupen i Lidköping och parallellt med det spelas även PreZero Cup i Örebro, där hemmalaget ÖSK, Frillesås BK, IFK Motala och IFK Rättvik gör upp, men redan den här helgen bjuds vi på häftiga cupdrabbningar.

Under fredagskvällen inleds den första upplagan av Fortaxa Cup i Gubbängens Skridsko- och Bandyhall, där AIK Bandy, Västerås SK och Villa Lidköping ska drabba samman. Cupen spelas som en rak serie där alla möter alla och samtliga matcher tv-sänds hos Bandypuls.

Klicka här för att komma till sändningarna och för att se spelschemat >>

Fredagskvällen markerar även startpunkten för den andra upplagan av Vänersborgsklubban Cup i Arena Vänersborg, dit värdarna IFK Vänersborg välkomnar Frillesås BK, IFK Motala och Hammarby IF. Även den cupen spelas som en rak serie där alla möter alla och matcherna sänds i IFK Vänersborgs regi via plattformen Spiideo.

Klicka här för att komma till sändningarna från Vänersborgsklubban Cup och spelschemat >>

Missa inte heller att Svenska Cupen Herr nästa helg sänds i sin helhet på Sportbladet Play >>

Foto: Jorge Moreno.