Föreningen Svensk Elitbandy tackar Carina Edström

Sedan sommaren 2014 har Carina Edström varit ekonomiansvarig hos Svenska Bandyförbundet, men under torsdagen gjorde hon sin sista arbetsdag hos SBF. Nu börjar Carina istället hos Riksidrottsförbundet en trappa upp i Idrottens Hus.

Föreningen Svensk Elitbandy vill rikta ett stort tack för ett fint samarbete genom åren till Carina Edström, mångårig ekonomiansvarig på Svenska Bandyförbundet. Under torsdagen gjorde Carina sin sista arbetsdag på SBF och nu börjar hon istället en ny tjänst hos Riksidrottsförbundet.

FSE har under de senaste dryga sex åren haft en mycket god relation till Carina och samarbetet har genomgående varit gott. Hennes arbetsuppgifter har många gånger sträckt sig förbi bara ekonomi och hon har inte minst arbetat med mycket som görs runt Bandyfinalen som inte syns, biljettbokningar, hotellbokningar samt övrigt fix och trix.

– Det har varit ett sant nöje att få samarbeta med Carina i olika former genom åren och hon har verkligen gjort ett fantastiskt arbete för svensk bandy i stort. Hennes glädje och positiva attityd kommer verkligen att saknas, säger Per Selin, ligachef i FSE.

Själv pekar Carina på hur roligt det har varit att lära känna härliga människor runtom i bandysverige genom åren.

– Människorna jag fått samarbeta med i hela bandysverige, utan tvekan. Det finns många roliga minnen och inte minst allt som berör samarbetet med våra elitklubbar i Elitserien, säger hon.

Carina har varit en positiv fläkt i ett annars mansdominerat förbund. Ingen är oersättlig men förutom ekonomi så finns det en kostym att fylla efter Carina. Från Svensk Elitbandys sida tackar vi för åren vi fått samarbeta och önskar Carina lycka till i nya jobbet hos Riksidrottsförbundet.