Finaldags: Ladda ner ditt digitala matchprogram gratis

Imorgon, lördag, är det äntligen dags för SM-final för damerna i Recoverhallen. Villa Lidköping BK ställs mot Västerås SK och nu kan du ladda ner ditt digitala matchprogram gratis.

Lördag den 27 mars klockan 13.00 ställs Villa Lidköping BK mot Västerås SK i SM-finalen för damer i Recoverhallen i Uppsala. Matchen sänds i SVT 1 och SVT Play och nu kan du ladda ner ditt digitala matchprogram gratis för att läsa på inför matchen, få koll på laguppställningarna och mycket annat.

Hemmafinalen ställs in

I och med att herrarnas SM-final flyttats till nästa helg faller dessvärre konceptet med ett heldagsprogram kring en finaldag med både dam- och herrfinal. Det innebär att inblandade parter känt sig nödgade att ställa in Hemmafinalens studiosändningar. Alternativet att bara sända en Hemmafinal (antingen. 27 mars eller 3 april) är inte optimalt ur varken produktionsmässiga eller kostnadsmässiga skäl.

Alla ni som har köpt biljett för att se Hemmafinalens sändningar ska ha fått ett mail med information om återbetalning av era biljetter. Saknar du ditt mail? Hör av dig till support@propublik.se så får du hjälp.