Erik Pettersson är Årets Spelare Herr 2021

Erik Pettersson i AIK Bandy har utsetts till Årets Spelare Herr 2021. En jury bestående av bland annat sportjournalister har nominerat spelare de anser har utmärkt sig under säsongen.

Utmärkelsen Årets Spelare Herr har delats ut av Svenska bandyförbundet sedan 1964. Att den nu tilldelas Erik Pettersson tar han emot med stor glädje.

– Oj, det här ju jätteroligt! Den här utmärkelsen är något jag har tänkt på sedan jag var liten. Det finns ju spelare och idoler som jag har följt som har fått priset och då har jag tänkt att det vill jag också ha. Det är en dröm som går i uppfyllelse!, säger Erik Pettersson till svenskbandy.se.

Läs hela intervjun med ”EP” och juryns motiveringar här >>

Se listan på alla pristagare sedan 1964 >>

Inom kort kommer även Årets Spelare Dam 2021 att presenteras. Håll utkik…