Dags att rösta fram vinnarna av Bandypulspriset 2020/21

För fjärde året i rad får Bandypuls läsare chansen att rösta fram vinnarna av Bandypulspriset för säsongen 2020/21. Priset delas ut till en herr- och en damspelare.

Svensk Elitbandys mediapartner, Bandypuls, delar för fjärde året i rad ut Bandypulspriset, där sajtens läsare får rösta fram sin favoritspelare under säsongen 2020/21 på både herr- och damsidan. Bandypulsredaktionen har tagit fram tio kandidater på herr- respektive damsidan att rösta på och röstningen pågår fram till onsdag 5 maj klockan 15.00.

– Det här är ett väldigt bra sätt för oss att göra saker tillsammans med våra högt aktade läsare. Att det också är just läsarna som avgör ger Bandypulspriset en extra tyngd, och jag vet att det har betytt mycket för de dam- och herrspelare som fått det tidigare år, säger Rikard Bäckman, utgivare för Bandypuls.

Kriterier: Bandypuls delar ut priset till en spelare på herr- respektive damsidan som under säsongen aktivt har bidragit till att lyfta sporten bandy genom sitt sätt att uppträda på och utanför isen.

Tidigare vinnare av Bandypulspriset:
2018: Johanna Pettersson/Daniel Berlin
2019: Matilda Plan/Johan Esplund
2020: Matilda Plan/Christoffer Fagerström
2021: ?
Foto: Romus Ramström.
Tags: