#BräckGesten

.

Inför Annandagen släpper Elitserien den första delen av ”#BräckGesten”, en serie filmer som under säsongen kommer gå runt till olika klubbar och spelare. Tanken är att varje avsnitt ska spela vidare till en annan spelare och klubb, och hela tiden försöka överträffa den föregåendes målgest.

I seriens första del är Annandagen i fokus när vi får följa Hammarby och Christoffer Fagerström. Själva målgesten är en hyllning till Hammarby Fotbolls Kennedy Bakircioglü, och blir startskottet för denna serie.

– Filmen är givetvis med glimten i ögat, men på en seriösare nivå handlar det här om att lyfta Elitseriens profiler. Även om man inte gillar Hammarby ska man kunna gilla Christoffer Fagerström, och även om man inte har ett bandyintresse ska man kunna gilla de här filmerna, säger Elitseriens ligachef Per Selin.

Serien är skapad och producerad av nystartade reklambyrån Backroad Agency, som tidigare ligger bakom flera av Tellus uppmärksammade kampanjer. Grundaren Erik Ström var också med och startade Magasinet Bandyportföljen tillsammans med elitspelaren Patrik Johansson.

Se första avsnittet här>>>