#BräckGesten har kommit till Edsbyn

Stockholmslagen och Bollnäs är avklarat – nu ger sig svenska mästarna Edsbyn in i leken i den fjärde delen av ”#BräckGesten”, en serie filmer som under säsongen går runt till olika klubbar och spelare.

Stockholmslagen och Bollnäs är avklarat – nu ger sig svenska mästarna Edsbyn in i leken i den fjärde delen av ”#BräckGesten”, en serie filmer som under säsongen går runt till olika klubbar och spelare för att lyfta Elitseriens profiler på ett nytt sätt.

I Edsbyn är det Mattias Hammarström som håller i taktpinnen i en något udda målgest.

– De första tre avsnitten har hittills visats över 100 000 gånger bara på Facebook, vilket förstås är jättekul. Vi hoppas att även de kommande avsnitten ska bli lika omtyckta när vi fortsätter lyfta Elitseriens profiler, säger Elitseriens ligachef Per Selin.

Serien är skapad och producerad av den nystartade reklambyrån Backroad Agency, som tidigare ligger bakom flera av Tellus uppmärksammade kampanjer. Grundaren Erik Ström var också med och startade Magasinet Bandyportföljen tillsammans med elitspelaren Patrik Johansson, numera i ryska Start.

Se #BräckGesten del 4 här >>>