Black Bandy-weekend: Se alla elitseriematcher gratis i helgen

Grattis bandyälskare! Det råder Black Friday-yra även inom elitseriebandyn. I helgen är det frivisning på alla herrmatcher och damernas stormöte Villa Lidköping-AIK på Sportbladet Play och ytterligare en dammatch på Bandyplay.

Sista derbyt mellan Bollnäs och Edsbyn på Sävstaås på lördag och stormötet mellan Villa Lidköping-Västerås på söndag är några av guldkornen du kan se på Sportbladet Play i helgen. Och för dig som inte redan har ett Bandy Total-abonnemang ges nu chansen att se matcherna gratis.

Sportbladet satsar stort på elitserien i bandy och har bland annat värvat in Christoffer Million och Jonas Claesson. De både kommer att befinna sig i Bollnäs för att göra en studiosändning från det sista Hälsingederbyt på Sävstaås.

Läs och titta så mycket du orkar

Under helgen är det också fritt fram att läsa alla artiklar och se alla avsnitt av Claessons bandyresa som annars bara ingår i abonnemangen på Sportbladet Play.

– Vi vill ge alla, även de som inte redan är bandyfrälsta, en chans att se lite härliga matcher och allt vi har att erbjuda på Sportbladet Play, säger Niklas Ornerud, redaktionell projektledare på Sportbladet.

Stötta din klubb

På Sportbladet Play sänds alla matcher i elitserien i bandy för herrar och utvalda matcher i damernas elitserie. Den här helgen visas stormatchen Villa Lidköping–AIK.

Du vet väl också att om du har ett Bandy Total-abonnemang i minst tre månader så sponsrar du din klubb med 100 kronor.

Fakta:

Se alla helgens matcher i elitserien i bandy gratis
Teckna ett abonnemang på Sportbladet Play så ser du alla matcher i helgen och läser all premiumjournalistik helt gratis. Tisdag 30/11 startar ditt månadsabonnemang.

Du kommer att få ange dina betalningsuppgifter för att abonnemanget ska kunna fortsätta efter gratisperioden. Däremot finns det inget krav på att du fortsätter med abonnemanget efter din friperiod.

Matcherna du kan se på Sportbladet Play i helgen:
Lör 15.00 AIK-IK Tellus
Lör 15.00 IK Sirius-Hammarby IF
Lör 16.00 Bollnäs GIF-Edsbyns IF
Lör 16.00 Villa Lidköping-AIK (d)
Lör 17.00 Broberg/Söderhamn IF-Sandvikens AIK
Lör 17.00 Vetlanda BK-IFK Motala
Sön 15.00 Västerås SK-Villa Lidköping BK
Sön 16.00 IFK Rättvik-Örebro SK
Sön 17.00 IFK Vänersborg-Frillesås BK

Utöver matcherna på Sportbladet Play så erbjuder vi även frivisning av elitseriemötet mellan Skutskärs IF och KS Bandy på lördag på Bandyplay med sändningsstart 13.50.