Affärsforum på Finalen

I samband med den 117:e finalen går Svensk Elitbandy och Bokadero samman och startar ett affärsforum för att höja affärsnyttan kopplad till Elitserien.

Fredagen den 17 mars, i samband med damernas SM-final på Studenternas IP i Uppsala, kommer Svensk Elitbandy och Bokadero för första gången att arrangera ett högklassigt affärsforum. Tillsammans med ligan träffas centrala, regionala och lokala företag i en affärsmässig miljö under en dag som kommer att innehålla allt ifrån föreläsningar och runda bordet-samtal till regelrätta bokade affärsmöten. Kompetens, erfarenheter och affärsnytta kommer i strukturerad form att erbjudas näringslivet i Uppsala och runt om i bandysverige. Dagen avslutas med att klubbarna, företagen och ligan tillsammans tittar på damernas final på Studenternas IP. 

I och med detta så blir Bokadero en central samarbetspartner som man även kommer att träffa på lokala orter i framtiden.

– Denna satsning är en del i det affärsutvecklingssprojekt som Svensk Elitbandy påbörjat sedan en tid tillbaka och vi ser verkligen fram emot att få träffa näringslivet i den här miljön. Finalen är det bästa tillfället vi har att visa upp vår verksamhet och att då kunna para ihop det med högklassiga föreläsningar och möten gör att vi ser alla möjligheter i världen att nu kunna börja etablera ett riktigt attraktivt forum för våra partners att nätverka i, säger Michael Campese, affärsutvecklare för Svensk Elitbandy.

Dagen kommer innehålla affärsmöten på vårt Affärstorg, utvecklande diskussioner och erfarenhetsutbyten i mindre grupper, mingel, middag och nedanstående föreläsningar innan det avslutningsvis blir dags att se Sveriges bästa lag göra upp om SM-guldet ute på isen.

Planerade föreläsningar: Jonas Hagströms fantastiska entreprenörsresa med The Rockin Pots. Jesper Eks hissnande VD:resa med Roche Diabetes Care i Sverige och avslutningsvis Agneta Olssons mycket hyllade föreläsning Skala upp företaget – Från ägarlett till ägarstyrt.

Läs mer om vårt nya affärsforum och köp dina biljetter >>