8 saker du måste komma ihåg att ta med till bandyfinalen

Äntligen är det dags! Imorgon spelas SM-finalerna i bandy på herr- och damsidan. Då får vi äntligen reda på vilka som är bäst i Sverige 2019. Här kommer en lista på några saker du inte får glömma att ta med dig!

1. Kläder efter väder
Väderleksrapporterna har skvallrat om en varm och solig dag i Uppsala. Men saker kan ställa om snabbt i mars! Packa med kläder så att du är förberedd på det mesta. 

2. Portföljen
Har du en portfölj är det klart att den ska med.

3. Sittunderlag
Det blir en lång och härlig dag på Studenternas läktare. Ett sittunderlag är till stor nytta om du vill sitta ner en stund – eller som isolering att stå på för att hålla värmen i fötterna. 

4. Supportergrejer
Glöm inte att visa din klubbtillhörighet! Självklart kommer majoriteten av besökarna hålla på Västerås, Villa eller Skutskär – men det kommer krylla av andra olika mössor, halsdukar och tröjor på Studenternas likväl.

5. Biljetten
Utan biljett blir det ingen rolig dag. Glöm den inte!

6. Portabelt batteri
Damfinalen spelas klockan 12:00. Sedan töms arenan och öppnas igen vid 16:00. Herrfinalen börjar sedan vid 18:00. Det blir många timmar utomhus, alltså. Se till att ha med dig ett portabelt batteri till din telefon, så att den inte dör under dagen!

7. Rösten
Oavsett om du ska stå i klacken eller inte är det alltid roligt när publiken hörs. Se till att vässa stämbanden till imorgon.

8. Dina vänner
Det kanske viktigaste av allt! Bandy är roligare tillsammans. Se till att du får med dig dina vänner. Vi ses på Studenternas!

Läs mer om Bandyfinalen på bandyfinalenuppsala.se och köp din biljett här.