6 saker du kan göra om ditt lag inte spelar bandyfinal

Om ditt lag är ett av de som är klara för final: grattis! Men för de allra flesta har säsongen tagit slut. Är du en av de mindre lyckligt lottade? Här kommer några tips på vad du kan göra om ditt lag spelat färdigt för i år.

 

 1. Håll på ett annat lag i finalen
  En sann supporter kan bara ha ett lag, sägs det. Men om det finns något tillfälle när det går att rucka på de gamla reglerna så är det ju nu! Dessutom: du har ju inget lag som spelar för tillfället, så vem sviker du egentligen?

 

 1. Blicka framåt mot nästa säsong
  Om det inte är aktuellt att tillfälligt ändra ditt supporterskap så kan du ju alltid glädja dig med att det kommer en ny säsong. Vilka borde ni värva? Vilka slutar? Vem borde ta hörnorna från vänster? Det finns mycket att gå igenom inför en ny säsong.

 

 1. Fantisera in ditt lag i finalen
  Bandy är alltid bandy. Det är alltid värt att titta på (speciellt en final). Kanske har ett av lagen som är kvar rentav samma färg på tröjorna som ditt lag. Då är det ju ännu enklare att leka med tanken att det är ditt eget lag som spelar.

 

 1. Neutralnjut av bandyn
  Ditt lag må vara utslaget och det finns inget att göra åt. Men som sagt: en bandyfinal är alltid värd att titta på. Lev dig in i säsongens sista match som neutral bandyfantast istället!

 

 1. Planera för att ta över Bandyfinalen
  Visst, det är två lag som spelar mot varandra på bandyfinalen som inte är ditt lag – men det är en folkfest för hela Bandysverige! Det kryllar av diverse mössor, halsdukar och jackor på finalen. Dra ihop ett gäng från din egen klubb och se till att ni ses och hörs mest där ändå!

 

 1. Se repriser från säsongen
  Om bandysäsongen dog med ditt lags uttåg kan vi bara beklaga. Men på Bandyplay finns det fortfarande material kvar att se från säsongen. Gräv fram ett gammalt favoritmål från oktober eller en snygg dragning från Annandagen och njut en stund till!