5 ARGUMENT TILL DIN PARTNER FÖR ATT KUNNA SE BANDY PÅ ALLA HJÄRTANS DAG

Äntligen fredagsbandy! Det råkar också vara Alla Hjärtans Dag idag... så här kommer några tips på hur argument du kan använda till din partner för att kunna se matchen!

 1. ”Vi kan se matchen tillsammans!”
  I bästa fall delar ni ju intresset för er sport och ert lag. Och då har ni redan en given alla hjärtans dag-aktivitet!
 2. ”Jag har bokat bord på en sportbar.”
  Finns det en restaurang eller bar som visar matchen? Då kanske det går att kompromissa, samtidigt som du visar att du tar tydligt initiativ för kvällen tillsammans.
 3. ”Du och jag kommer ju vara tillsammans för evigt. Men vem vet om vi någonsin kommer se ett så spännande avslut på serien igen?”
  Handen på hjärtat: om ditt lag inte är klara för kvartsfinal än är ni kanske inte helt gjutna i ett slutspel. Och därför blir de här matcherna än viktigare att inte missa!
 4. ”Jag har planerat in den här tvåtimmarsaktiviteten åt oss klockan 17.”
  Eftersom bandyn börjar klockan 19 kan du också försöka planera runt det. Risken är dock att det inte blir så uppskattat att du är färdig med er kväll redan vid Bolibompas slut.
 5. ”Det är ju en fredag… Jag tycker vi flyttar alla hjärtans dag till lördagen!”
  Låt oss vara ärliga – man är ju oftast rätt trött på fredagar ändå… Och ska man boka bord eller aktivitet på alla hjärtans dag är risken att det är fullbokat… det finns helt enkelt flera fördelar med att flytta firandet!