17.25: Följ slutspelsvalen live i Radiosporten

När lördagseftermiddagen börjar övergå ikväll är det dags för herrarnas slutspelslag att göra sina val inför det som komma skall. Allt direktsänt i Radiosporten.

SM-slutspelet på herrsidan närmar sig med stormsteg och under lördagen spelas den avslutande grundserieomgången. Därefter väntar ett rafflande slutspel och redan under lördagen kommer vi att få de övergripande förutsättningarna klara för oss. Efter avslutade matcher, bortåt cirka 17.25, kommer de fyra bäst placerade lagen att göra sina val kring vilka de vill möta i kvartsfinal och på vilken halva av slutspelsträdet de vill vara inför semifinalerna.

Villa Lidköping BK har redan säkrat seriesegern och kommer därmed att få välja först. Edsbyn eller AIK kommer att följa därefter innan fjärdeplacerade Västerås SK avslutar den kvartett som har spelat till sig hemmafördel i kvartsfinalerna. Vilka lag som finns att välja på är dock mer ovisst då fyra lag slåss om de två sista slutspelsplatserna samt att Sandviken och Sirius slåss för att ta sig direkt till kvartsfinal.

Läs mer om hur slutspelet funkar och hur planeringen med matchdagar ligger på Svenska Bandyförbundets hemsida >>

Klicka här för att komma till Radiosportens sajt, där du kan lyssna på slutspelsvalen i direktsändning cirka 17.25 >>

Foto: Team Sören/Fabbe