Klisternamnlappar.se ny samarbetspartner till Elitserien

Elitserien Dam & Herr har fått en ny samarbetspartner. Detta i form av företaget Smartshake AB och deras tjänst klisternamnlappar.se. En tjänst och produkt som hjälper dig hålla ordning på dina grejer.

Alla har vi varit där, att all utrustning inte kommer med hem från poolspelet med U10-laget, eller att väskor förväxlas på förskolan. Elitserien Dam & Herr inleder nu ett nytt samarbete med Smartshake AB och deras tjänst klisternamnlappar.se. En tjänst som, precis som namnet antyder, förser dig med smidiga och snygga klisternamnlappar som gör det enklare för dig och dina barn att hålla ordning på saker och ting. Samarbetet innebär även en ekonomiskt uppsida för våra föreningar i allmänhet och dess ungdomsverksamheter i synnerhet.

Klisternamnlappar.se bidrar till att borttappade saker hittar sina ägare, vilket ligger helt i linje med den hållbarhetssatsning som vi gjort under en längre tid. Att samarbetet dessutom tillför ekonomiska medel till våra klubbar och deras ungdomsverksamheter är givetvis en positiv effekt av det hela, säger Per Selin, ligachef för Svensk Elitbandy.

– Vi ser att det här är en bra produkt som alla behöver på olika sätt och ser på så sätt fram emot ett långt och fruktbart samarbete då det finns ett stort löpande behov av en sådan här produkt.

Vem som helst kan köpa snygga klisternamnlappar från sin favoritklubb via länken här, https://klisternamnlappar.se/bandy, och på så sätt även stötta föreningarnas ungdomsverksamheter.

– Med ca 3000 aktiva i elitserieklubbarnas ungdomsverksamhet kommer klisternamnlappar tillföra betydande medel för att stötta ungdomsbandyn. En tydlig målsättning vi har genom vårt samarbete med Svensk Elitbandy och elitserieklubbarna, säger Mikael Bergström, grundare av företaget Smartshake AB som står bakom klisternamnlappar.se.

Köp klisternamnlappar av din klubb och håll ordning på dina saker samtidigt som du stöttar föreningen. Ta kontakt med din klubb eller köp klisternamnlappar via länkar nedan:

AIK
Bollnäs
Broberg/Söderhamn
Edsbyn
Frillesås
Gripen Trollhättan
Hammarby
IFK Motala
IFK Vänersborg
IK Sirius
KS Bandy
Mölndal
Sandviken
Skirö
Sunvära
Uppsala BoIS
Vetlanda
Villa Lidköping
Västerås