Elitserien - gemenskap sedan 1907
46
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-46,page-parent,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Gemenskap sedan 1907

I Elitserien gör Sveriges bästa bandylag upp om vem som blir årets mästare.

Vår roll är att utveckla och driva mötesplatsen för Sveriges bästa bandy. Det gör vi genom att klubbarna bjuder in gäster för att tillsammans skapa och ta del av vår unika underhållning och gemenskap.

Vår vision är att vara den inbjudande och integrerande mötesplatsen för klubbar, besökare, följare och näringsliv. För att nå dit krävs att vi bygger vidare på bandyarvet och erbjuder det genom äkta, nära och folkliga totalupplevelser. Vi bjuder in till bandyfamiljens gemenskap. Upplev det snabba spelet med de snabba vändningarna. Blinka inte!

Vi vill att ännu fler människor ska få uppleva bandyns underhållning och gemenskap. För bandy är underhållning på riktigt. Vi är nära. Vi väcker känslor över hela Sverige, och det har vi gjort sedan 1907. Det är vår sport, hela Sveriges lokalsport och här har vi samlat nationens bästa lag.

Elitserien – gemenskap sedan 1907