Var är svensk bandy bäst?
På Studenternas 17 mars.

Efter fem år är Bandyfinalen tillbaka där den hör hemma. Återigen blir det folkligt, festligt och fullsatt på läktarna. Återigen blir det klassisk bandyfrukost med kompisgäng och familjer. Lördag 17 mars. Missa inte det.

Du som köper biljett till finalerna kommer ges chansen att se både damernas och herrarnas final på samma biljett. Det betyder att du kommer kunna uppleva två SM-finaler på anrika Studenternas under samma dag.

Budskapet från Uppsalaborna till bandyvännerna är klockrent:

Välkommen hem!

Köp biljett! Passa på att säkra din plats i god tid! Läs mer om biljettyper och dina biljetter här.

Program

17 mars – Bandyfrukost

Som alltid när Bandyfinalen arrangeras i Uppsala kan du äta bandyfrukost på en rad restauranger runt om i staden. En klassisk bandyfrukost består av pyttipanna med ägg samt öl och intas med fördel mellan dam- & herrfinalen.

Här kan du inom kort se vilka restauranger som erbjuder bandyfrukost den 17 mars.

17 mars – SM-finaler

Under finalhelgen i Uppsala kommer det koras fem nya svenska mästare. Fredagen den 16 mars arrangeras finalerna för Pojkar 18 år, Flickor 17 år samt Pojkar 20 år. På lördagen den 17 mars avgörs finalerna för damerna kl 11:00 och herrarna kl 16:00.

Detaljerat program för alla finaler.

17 mars – Bandygalan

Var med och fira svenska mästarna på Uppsala slott under kvällen. På galan delas även personliga utmärkelser ut till dem som presterat bäst under året. Förutom prisutdelning bjuds det på 3-rätters middag och underhållning från scen.

Läs mer här!